Penélope Cruz

Īhuīcpa Huiquipedia, in yōllōxoxouhqui cēntlamatilizāmoxtli
Īhuīcpa ticholōz: nènemòwalistli, tlatēmoliztli
Penélope Cruz

Penélope Cruz Sánchez (Alcobendas, 28 ic nāuhtetl mētztli 1974-) ītōcā cē caxtiltēcatl īxiptlayōllācatl.

Filmografía[ticpatlāz]

Xihuitl Īxīptlayōmatiliztli Papel Notes
1992 Jamón, jamón Silvia
1992 Belle Époque Luz
1997 Abre los ojos Sofía
1997 Carne trémula Isabel Plaza Caballero
1999 Todo sobre mi madre Sor María Rosa Sanz
2000 All the Pretty Horses Luisa
2000 Woman on Top Isabella Oliveira
2001 Blow Mirtha Jung
2001 Captain Corelli's Mandolin Pelagia
2001 Vanilla Sky Sofia Serrano
2003 Fanfan la tulipe Adeline La Franchise
2003 Gothika Chloe Sava
2004 Head in the Clouds Mia
2004 Non ti muovere Italia
2004 Noel Nina Vásquez
2005 Sahara Eva Rojas
2006 Chromophobia Gloria
2006 Bandidas María Álvarez
2006 Volver Raimunda Academy Award-Nomination
2007 Manolete Antoñita "Lupe" Sino
2007 The Good Night Anna
2007 The Loop
2008 Elegy
Vicky Cristina Barcelona María Elena
2009 G-Force Juarez (voz)
Los abrazos rotos Magdalena
Nine Carla

Links[ticpatlāz]

Commons-logo.svg
Huiquimedia Commons quipiya mēdiah
Penélope Cruz ītechcopa.